Vi er Candy Kittens og søtsakene våre er forbanna uimotståelige.

Utviklet av vårt team i London, blander vi store smaker med ærlige ingredienser for å gi deg søtsaker som smaker like godt som de ser ut. Ingen kompromisser.

Ved å bruke vegetariske og veganske oppskrifter bruker vi bare de beste ingrediensene for deg og planeten, slik at du kan føle deg bra mens du tilfredsstiller ditt søte trang.

Våren 2012 lanserte Jamie Laing sammen med sin rolle i den prisbelønte reality-tv-serien, Made in Chelsea, Candy Kittens, et innovativt, gourmet-søtt utvalg som satte fokus på kvalitet. Ved å bruke de best mulige naturlige ingrediensene og autentiske smaker i vakker emballasje, har merket ikke sett seg tilbake siden. Teamet bak, identifiserte at det var et stort gap i markedet for en voksen, spennende godteri. I den ene enden av spekteret var tegneseriekledde poser for barn, med alternativet kjedelige, kokte søtsaker, ofte funnet i en besteforeldres bil. Dette var det perfekte stedet for Candy Kittens.

“Akkurat som motemerker som vi henter inspirasjon fra, ønsker vi å utvikle og gå videre i Candy Kittens kontinuerlig,” forklarer Ed Williams, MD, “som et resultat av det, innoverer vi kontinuerlig og skyver grensene for å ta på de store gutta i kategorien. ”

https://candykittens.co.uk/

 

SE ALLE PRODUKTER FRA CANDY KITTENS

<< TILBAKE