Det var en gang i 2007. Stedet var Svaneke på Bornholm, mannen var 23 år og navnet var Johan.

Hans mor hadde oppdratt ham til å skape noe selv. Ikke bare noe han kunne leve av – det skulle være noe skapt med hjertet.

For Johan var det ingen tvil. Han elsket lakris og mente at det lå en helt ny verden av nytelse gjemt i den rå og trevlete lakrisroten. Han ville gjøre lakris til en gourmetopplevelse. Verken mer eller mindre. Det lykkes han med!

I dag er Lakrids by Johan Bülow en av Danmarks mest kjente merkevarer. Som godteri naturligvis, men også som krydder i det nordiske kjøkken. Lakrids by Johan Bülow forhandles i Norge av spesialforretninger, designforretninger og utvalgte hoteller. Kort sagt, steder hvor det legges særlig vekt på innhold og design.

I tillegg til egne butikker i Danmark finner du Lakrids by Johan Bülow blant annet hos Harvey Nichols og Fortnum & Mason i London, KDW i Berlin og hos Chelsea Food Market i New York.

Alle produkter er laget av naturlige ingredienser og all er glutenfrie da det kun benyttes rismel. Sist men ikke minst, har vi tilført en masse kjærlighet. Dette luftige tilsetningsstoffet som ikke kan defineres, kun føles når det er tilstede.

Det er med stor stolthet vi representerer Lakrids by Johan Bülow. Vi ser frem til å kunne tilby deg og dine kunder en smak av den sorte magi. Men pass på, det kan være sterkt vanedannende.

 

SE ALLE PRODUKTER FRA LAKRIDS

<< TILBAKE